Kroon, Keurslager

Onze balkenbrij, ouderwets lekker!

Balkenbrij is een oud gerecht dat in het najaar en de winter gegeten wordt.

Wij maken onze balkenbrij traditoneel met varkenslever, varkensspek, varkensvlees, boekweitmeel en onze speciale balkenbrijkruiden (ook wel rommelkruid genoemd). 

Balkenbrij moet lekker knapperig gebakken worden en traditioneel wordt het gegeten bij een snee wit brood met eventueel stroop of bruine basterdsuiker. Wij snijden uw balkenbrij graag op onze snijmachines, zodat u dat thuis niet meer hoeft te doen!

Onze balkenbrij is ouderwets lekker!

Lekker! Ambachtelijke rookworst!

Van het selecteren van de grond- en hulpstoffen tot het mengen, stoppen en roken, rookworst maken is vakwerk dat onze worstmakers als geen ander kunnen!

Onze rookworst wordt gemaakt van fijn gemalen vlees met de best geselecteerde specerijen en zout. Wij maken rookworst van varkensvlees, rundvlees en kip.

Het gehaktmengsel wordt vervolgens in een natuurdarm gestopt. De ambachtelijke worsten worden daarna eerst aangedroogd en daarna gerookt in een speciale rookkast. 

Na het rookproces worden al onze rookworsten voorgekookt. U hoeft daarom onze rookworst alleen nog even 10 minuten te wellen in water tegen de kook aan. Eet smakelijk!

Kroon, Keurslager

Dorpsstraat 79
8171BN Vaassen
0578570490
0578573731

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten