Kroon, Keurslager

Carpaccioburger

Magere rundertartaar met kappetjes, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, olijfolie, grove peper en grof zeezout.

Ongeveer 4 minuten in totaal bakken en smullen maar.

De carpaccioburger is goed te combineren met gebakken aardappeltjes en gemengde sla.

Italiaanse saucijzen

Huisgemaakte sauzijenworstjes omwikkeld met Italiaanse rauwe ham en gemarineerd met een licht pittige Italiaande marinade.

Ongeveer 12-15 minuten zacht braden.

De Italiaanse saucijzen zijn goed te combineren met een stamppotje als andijvie of raapstelen. Door de marinade krijgt u een lekkere jus.

Varkenshaasmedaillon

Malse varkenshaasmedaillons omwikkelt met een plakje gerookt spek en gemarineerd met een zachte paddestoelenmarinade.

Ongeveer 10-12 minuten bakken.

Een varkenshaasmedaillon kunt u goed combineren met een lichte groente zoals bijvoorbeeld sperzieboontjes of worteltjes.

Houthakkersteak

Een echte hardloper!

De houthakkersteak is een mals procureurlapje omwikkeld met ontbijtspek. De steak is gemarineerd met een zeer smaakvolle groene kruiden knoflookmarinade.

Ongeveer 12 minuten zacht bakken.

De houthakkersteak is zeer geschikt voor barbecue of grill. Ook in de pan smaakt hij heerlijk! De steak is goed te combineren met bloemkool, door de heerlijke jus die u ervan krijgt.

Carpacciospies

Een mals rosbieflapje, dun plat geslagen. Deze opgerold en aan een spies geregen. Gemarineerd met een zachte marinade.

Ongeveer 4 minuten in totaal bakken.

De carpacciospies is zeer geschikt voor barbecue of grill.  Heerlijk te combineren met gebakken aardappels en een lekkere groente.

Kroon, Keurslager

Dorpsstraat 79
8171BN Vaassen
0578570490
0578573731

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten